Mozdulj ki, gyere be!
Mozdulj ki, gyere be!

FitRoom
Életmód Stúdió

Személyi edzés kezdőknek, újrakezdőknek és haladóknak. Bővültünk a jóga, masszázs és táplálkozási tanácsadás szolgáltatásokkal.

Klimatizált helyiség
Modern eszközök
Állatbarát hely

Akár személyesen, akár online

Kinek szól? Neked!
Ha szeretnél valahova megérkezni

ahol csak ledobod a cipőd és otthon érzed magad, ellazulsz, feltöltődsz, a határaidat feszegeted, barátokra lelsz és önmagad lehetsz, akkor nálunk a helyed.

+0K

Youtube
követő

+0K

Facebook
követő

+0K

Instagram
követő

Nem csak nagyobb helyen várunk

Szolgáltatásaink is bővültek

A célunk az volt, hogy a vendégeink, ha egy hosszú irodában töltött nap után szeretnének plusz feltöltődést az edzés után, akkor be tudjanak ugrani egy masszázsra. Szerettünk volna jógát is, hiszen a funkcionális edzés tökéletes párja és kiegészítője ez a testmozgás is.

60 perc, ami csak rólad és a céljaidról szól.
Személyi edzés XIII. kerület
Lelki és testi problémák széles körének kezelésére
Fegyelmezettség, mind a test, mind az elme vonatkozásában
Mi történik egy életmódváltó program során?
MI AZ A FITROOM?

Az úgy kezdődött, hogy...

2018 őszén egy heves esőzés miatt egy étterem teraszán ragadtunk és elindult a fantáziánk. Mi lenne, ha innen a hétfőt nem a tömött fitneszteremben kezdenénk meg a vendégeinkkel, hanem olyan helyen, ahol minden a vendégeinkhez és hozzánk van alakítva.

Legyen gyerek sarok. Legyen kutyabarát. Legyen privát.

Sorra a jöttek az ötletek, majd szó szót követett, megtaláltuk a megfelelő ingatlant és elkezdtük kialakítani a kis birodalmunkat. A legfontosabb az volt, hogy több időt töltünk a munkahelyünkön, mint otthon, így a lehető legkomfortosabbá szerettük volna tenni, nem csak magunknak, hanem a vendégeink számára is.
Októberben már meg is nyitottuk ajtónkat.

Ekkor még csak ketten voltunk. 👭

A stúdió lehetővé tette, hogy egy régi vágyunk teljesüljön. Legyen egy közös kutyusunk. Ő lett Mázli, aki azóta a FitRoom arca is lehetne.
A 2018-as nyitás után egy pár hónappal már arról beszélgettünk, hogy milyen jó lenne egyszer egy fitnesz-wellness birodalom, ahol a vendégeink minden szolgáltatást egy helyen meg tudnak kapni.

A személyi edzés mellett szeretettel várunk stúdiónkban, a XIII. kerületben jóga, gyógymasszőr és táplálkozási tanácsadással is.

Személyi edzés XIII. kerület
2018 október

Nyitás

2019 március

Mázli a stúdióba került 💖

2021 február

Ajtó

2021 április

Bővített nyitás

2020-ban pedig beköszöntött hozzánk a COVID-19 világjárvány, ami ismét gondolkodásra késztetett minket.
A vendégeinkben és bennünk is felmerült az igény, hogy mennyire szeretnénk egy szaunát. Nem szeretnénk tömegbe menni, de szeretnénk élvezni a wellness jótékony hatását.
A szauna ötletből egy újabb álom megvalósításáig jutottunk el.
Feladtuk az álláshirdetést és megtaláltuk a szuper munkatársainkat, akik ugyanolyan lelkesedéssel dolgoznak, mint mi. Ekkor bővült a FitRoom a jóga, masszázs és táplálkozási tanácsadás szolgáltatásokkal.
A célunk az volt, hogy a vendégeink, ha egy hosszú irodában töltött nap után szeretnének plusz feltöltődést az edzés után, akkor be tudjanak ugrani egy masszázsra, vagy az egészségügyi problémákkal rendelkező vendégeinket, vagy csak a kisebb számbú nadrágba beleférni akaró vendégeket tovább tudjuk küldeni dietetikushoz. Szerettünk volna jógát is, hiszen a funkcionális edzés tökéletes párja és kiegészítője ez a testmozgás is.

SZOLGÁLTATÁSAINK
Masszázs
Különböző formáiban a terápiás masszázs a panaszok széles körének gyógyításában tud segíteni.
Táplálkozási tanácsadás
Dietetikusként nem csak a különböző betegségek diétáiban, vagy fogyásban és hízásban tudunk segíteni.
Workshopok
A workshopokat időszakosan hirdetjük meg, mindig más témában, időtartamuk az adott témától függ.
A FITROOM ALAPÍTÓI

Személyi edzők és trénerek

Bozsik Ildikó

Személyi edző, preventív gerinctréner, rehabilitációs edző
Bozsik Ildikó Személyi edző, preventív gerinctréner, rehabilitációs edző

Egyszer egy kedves barátom elnevezett engem bio-edzőnek, ami szerintem nagyon találó, és azóta is használom olykor ezt a jelzőt. Pontosan ebből adódóan érlelődött bennem régóta egy saját privát edző stúdió megalkotása, mert a zsúfolt konditermi közegben sokszor azt éreztem, hogy a domináns “gyúrós” vonal megakadályozza, hogy szakmailag kiteljesedjek, és a vendégeimnek 100%-osan azt nyújtsam az edzéseken, amiket előzetesen elterveztem.
A testépítő vonal távol áll tőlem, éppen ezért a vendégeim is azok a hétköznapi emberek, akik valamilyen ízületi panasszal keresnek fel, vagy soha életükben nem sportoltak, vagy extrém túlsúllyal küzdenek, esetleg egy sportsérülésből épülnek fel éppen, és eljutottak a rehabilitáció azon fázisába, ahol szépen fokozatosan el lehet kezdeni terhelni őket, vagy csak egyszerűen egészségesek, energikusak szeretnének lenni, és mindezt funkcionális edzésekkel megvalósítani.

A FitRoom alapítói

Személyi edzők és trénerek

Mázli és a Manó
Mázli a manóval

Raj Regina

Személyi edző, gerinctorna, pilates, sportedző
Raj Regina Személyi edző, gerinctorna, pilates, sportedző

„A mosolygós gyilkos” talán ez az egyik jelző, amit a legtöbbet meg szoktam kapni, de ennek sokféle verzióját hallottam már. A látszólag egyszerű gyakorlatot, amit adok egy hatalmas mosollyal és lendülettel adom, így azt hiheted, hogy nem lesz fárasztó, segítek, az lesz, még akkor is, ha csak egy gerinctornáról, vagy pilatesról beszélgetünk. Nálam kétségtelenül a minőség a mennyiség fölött áll, így lehet, hogy csak egészen kevés gyakorlattal fogsz találkozni az órán, de azokból megpróbáljuk kihozni a maximumot, legyen szó akár a gyerekek edzéséről is. Edzői pályafutásom első gondolata az volt, hogy szeretném megszerettetni a mozgást azokkal a gyerekekkel is, akik kedvetlenül mennek be a tesiórákra, ezt mostanra átültettem a felnőtt korosztályra is. Van/volt versenyző, sportoló vendégem is és várom is az olyan jellegű kihívásokat, de talán még nagyobb kihívásnak tekintem, hogy el tudd koptatni életed első sportcipőjét, mindezt úgy, hogy közben jól is érzed magad és kikapcsolódásként jössz le az órámra.

EgészségSTÁB

Munkatársaink

Doma Valentina

Dietetikus
Táplálkozási tanácsadó

Rólam
Forró Dzsenifer

Dietetikus
Táplálkozási tanácsadó

Rólam
Fülöp Krisztina

Gyógymasszőr

Rólam

Az oktatónál, vagy a Fitroom Stúdión keresztül.

Bejelentkezés – lemondás

Magánóra esetén az óra időpontja előtt 24 órával lehet legkésőbb lemondani az órát, egyéb esetben az óra díja a vendéget terheli.

Küldj egy email-t

Válaszolni fogunk a lehető leghamarabb

Nyitva 07:30 - 19:30

Hétfőtől péntekig szívesen látunk bármikor!

Élj egészségesebben a FitRoom Stúdió segítségével

Mindenben támogatunk a változáshoz