Személyi edzés FitRoom Mentor Program Online Program – edzéssel Online Program – Edzés nélkül
Első alkalom 60 perc, egészségügyi és fizikai állapotfelmérő 90-120 perc, A találkozó előtt elküldünk neked egy kérdőívet, amelyet kitöltesz, majd az első alkalommal átbeszéljük a válaszaidat. Itt lehetőségünk van jobban megismerkedni, mélyebben belelátunk az életmódodba, családi baráti kapcsolataidba, illetve a munkádba is.  90-120 perc. Ez egy Skype-os konzultáció. A konzultáció előtt elküldünk neked egy kérdőívet, amelyet kitöltesz, majd az első alkalommal átbeszéljük a válaszaidat. Itt lehetőségünk van jobban megismerkedni, mélyebben belelátunk az életmódodba, családi baráti kapcsolataidba, illetve a munkádba is.  60 perc. Ez egy Skype-os konzultáció. A konzultáció előtt elküldünk neked egy kérdőívet, amelyet kitöltesz, majd az első alkalommal átbeszéljük a válaszaidat. Itt lehetőségünk van jobban megismerkedni, mélyebben belelátunk az életmódodba, családi baráti kapcsolataidba, illetve a munkádba is. 
Első alkalom ára 8 000 Ft 15 000 Ft 15 000 Ft 10 000 Ft
Személyi edzés ideje / alkalom 60 perc 60 perc 60 perc A csomag nem tartalmaz edzést
Edzés helyszín FitRoom – Életmód stúdió FitRoom – Életmód stúdió Az otthonod A csomag nem tartalmaz edzést
Online edzés Igen, Ha úgy döntesz, vagy esetleg nincs lehetőséged eljönni hozzánk személyesen, akkor skype-on keresztül is van lehetőség az edzésre, vagy, ha nem tudunk közös időpontot találni, akkor az előre elkészített programot küldjük el. Igen, Ha úgy döntesz, vagy esetleg nincs lehetőséged eljönni hozzánk személyesen, akkor skype-on keresztül is van lehetőség az edzésre, vagy, ha nem tudunk közös időpontot találni, akkor az előre elkészített programot küldjük el. Igen. Nincs.
Edzésen kívüli konzultáció Nem Igen, kapsz tőlünk egy előre megbeszélt programot, amelyet követned kell és minden hónapban egyszer személyesen konzultálunk 60-80 percet a programmal és az edzésekkel kapcsolatban. A hosszú- és rövidtávú céljaidat, ha kell újragondoljuk és a napi rutinodhoz alakítjuk. A nem edzés és konzultációs napokon is bármikor írhatsz nekünk. Igen, kapsz tőlünk egy előre megbeszélt programot, amelyet követned kell és minden hónapban egyszer skype-on konzultálunk 60-80 percet a programmal és az edzésekkel kapcsolatban. A hosszú- és rövidtávú céljaidat, ha kell újragondoljuk és a napi rutinodhoz alakítjuk. A nem edzés és konzultációs napokon is bármikor írhatsz nekünk. Igen, kapsz tőlünk egy előre megbeszélt programot, amelyet követned kell és minden hónapban egyszer skype-on konzultálunk 60-80 percet a programmal kapcsolatban. A hosszú- és rövidtávú céljaidat, ha kell újragondoljuk és a napi rutinodhoz alakítjuk. A nem konzultációs napokon is bármikor írhatsz nekünk.
Ezt tartalmazza még Nem tartalmaz mást, ez csupán a szolgáltatás. Az első konzultáció alapján elkészítünk neked személyre szabott kihívásokat. Minden eddigi e-book-ot, amit elkészítettünk, illetve beteszünk egy Facebook csoportba, ahol folyamatosan olvashatod majd a cikkeket, recepteket és edzésötleket. Az első konzultáció alapján elkészítünk neked személyre szabott kihívásokat. Minden eddigi e-book-ot, amit elkészítettünk, illetve beteszünk egy Facebook csoportba, ahol folyamatosan olvashatod majd a cikkeket, recepteket és edzésötleket. Az első konzultáció alapján elkészítünk neked személyre szabott kihívásokat. Minden eddigi e-book-ot, amit elkészítettünk, illetve beteszünk egy Facebook csoportba, ahol folyamatosan olvashatod majd a cikkeket, recepteket.
Kinek ajánljuk? Bárkinek, aki szeretne sportolni, vagy szeretné kiegészíteni a már meglévő edzésprogramját. Bárkinek, aki szeretne változtatni az életmódján, vagy elakadt az életmódváltásban, vagy támogató társat szeretne az életmódváltásban. Bárkinek, aki szeretne változtatni az életmódján, vagy elakadt az életmódváltásban, vagy támogató társat szeretne az életmódváltásban. Bárkinek, aki szeretne változtatni az életmódján, vagy elakadt az életmódváltásban, vagy támogató társat szeretne az életmódváltásban.
Hány éves kortól vehető igénye? 8 éves kortól 12 éves kortól 17 éves kortól 17 éves kortól
Bővebb leírás A személyi edzésen az aktuális egészségügyi és fizikális állapotodhoz és a célodhoz alakítjuk az edzést. Minden edzésen a prevenció, vagyis megelőzés a legfontosabb, így minden gyakorlatot az első mozdulattól megtanítunk, megtanítunk.  A személyi edzésen felül egy olyan programot kapsz, amelyben a személyiségedhez, élethelyzetedhez és a jelenlegi életmódodhoz alakítunk hozzá egy olyan másik új életmódot ami a céljaidnak megfelel. A hosszútávú célok mellé rövidtávú célokat is meghatározunk, hogy a program során minél több sikerélményed legyen. Ebben a programban, ha teljesen demotivált vagy, megkeressük az a pontot, amivel visszahozható a motiváció, vagy megteremthető. Mivel minden hónapban az edzéseken felül találkozunk akár személyesen, akár skype-on és újrabeszéljük a céljaidat, sikereidet, kudarcaidat, így biztosan nem maradsz magadra az életmódváltás során. A személyi edzésen felül egy olyan programot kapsz, amelyben a személyiségedhez, élethelyzetedhez és a jelenlegi életmódodhoz alakítunk hozzá egy olyan másik új életmódot ami a céljaidnak megfelel. A hosszútávú célok mellé rövidtávú célokat is meghatározunk, hogy a program során minél több sikerélményed legyen. Ebben a programban, ha teljesen demotivált vagy, megkeressük az a pontot, amivel visszahozható a motiváció, vagy megteremthető. Mivel minden hónapban az edzéseken felül konzultálunk skype-on és újrabeszéljük a céljaidat, sikereidet, kudarcaidat, így biztosan nem maradsz magadra az életmódváltás során. A program lényege, hogy olyan kihívások elé állítsunk, amelyek kis lépésekben segítenek elérni a céljaidat. A kihívásokat mindenkinek egyénre szabottan alkotjuk meg az első konzultáció alapján.
Díj Az árak menüpontban megtalálod az aktuális árainkat. Az árak menüpontban megtalálod az aktuális árainkat. Az árak menüpontban megtalálod az aktuális árainkat. Az árak menüpontban megtalálod az aktuális árainkat.