Nagy Eszter Anna

Holisztikus dietetikus

25 éve foglalkozom táplálkozással, életmóddal, tanácsadással. Minden 12 éves koromban kezdődött, amikor megismertem a jógát és a böjtölés hagyományrendszerét.

Első nagyobb Böjtöm 15 évesen végeztem, a Böjt innen kezdve lett életem szerves része. Hogy tudásom elmélyítsem, elvégeztem a Semmelweis Egyetem Dietetika szakát. Ezután sok éven át vezettem Böjt táborokat. Nagyon szerettem – és szeretem mind a mai napig - megmutatni az embereknek, mekkora gyógyító és regeneráló erő van bennünk. Erre is kiváló a Böjt hagyományrendszere.

Gyermekeim születése után előadásokat tartottam életmód fesztiválokon, tanfolyamokon és nőiséggel kapcsolatos iskolákban. Ahogy a Fiúk nőttek, újraindítottam praxisom. Munkám alapját képezi a 4 Alappillér – táplálkozás, folyadék fogyasztás, mozgás, önmagunkra szentelt idő – melynek vonalán sok sikerrel dolgozom, évek óta.

Publikálok, sok újságcikkben dolgozom szakértőként, előadásokat és tanfolyamokat tartok – melyeket folyamatosan megosztok az Instagram oldalamon.

Célcsoportjaim: emésztési problémák, nőgyógyászati problémák, gyermekkori táplálkozási problémák, teljes életmód változtatás.

Különleges területet képvisel praxisomban a vérből végzett ételintolerancia teszt, amellyel 4 éve kezdtem el foglalkozni. Gyönyörűen fel lehet építeni az egyénre szabott étrendet illetve egy teljes életmódváltást a teszt eredményére. Azt tapasztalom, napjainkban mindenkinek van valamilyen étel intoleranciája. Ezt egy egyeztetett és kísért étrenddel, szépen lehet regenerálni.
Szeretek tanulni, utazni, megkóstolni helyi különlegességeket – és persze ezeket megmutatni Fiaimnak is.
Nap mint nap erőt ad a pácienseim sikere – egy baba megfoganása, egy mióma felszívódása vagy akár egy helyreállt inzulin eredmény.
Szeretettel várok mindenkit egy étrendi tanácsadásra, vérből végzett ételintolerancia tesztre, vagy egy teljes életmódváltó programra!