Mozdulj ki, gyere be!
Mozdulj ki, gyere be!

Infraszauna

Számos egészségjavító hatásával bizonyítottan hasznos lesz az edzések és kezelések után

Miért érdemes kipróbálni infraszaunánkat?

Összeszedtünk Neked 8 egészségjavító hatást, ami biztosan meghozza a kedvedet, hogy kipróbáld, és aztán beépítsd a heti rutinodba.

Méregtelenítés


Az infravörös sugarak megemelik a test belső hőmérsékletét, ami verejtékezéshez vezet. Ez a mélyről jövő verejtékezés képes a szervezetünket sejt szinten megszabadítani a lerakódott méreganyagoktól, melynek immunerősítő hatása van, és hozzájárul a test biokémiai folyamatainak hatékony működéséhez.

Relaxáció


A gyengéd, nyugtató, gyógyító infravörös sugarak segítenek ellazulni, így stressz-csökkentő hatásuk van.

Súlycsökkentés

A szervezet azon dolgozik, hogy lehűtse saját magát, melynek hatására a pulzus megemelkedik, az anyagcsere felgyorsul, így a test kalóriaelhasználása megnövekszik.

Fájdalomcsillapítás

Az infrasugarak hője mélyen a bőrünk alá hatolnak, így segítik a külső véredények kitágítását, amely enyhülést és gyógyulást képesek hozni az izom-, és lágy szövetek sérüléseinek részeire.

Gyógyító hatás


Az infravörös hő alkalmas lehet bizonyos betegségek enyhítésére: keringési zavarok, izületi gyulladások, reuma, allergia, bőr problémák, hátfájdalmak, vese panaszok, rándulások, idegrendszeri zavarok

Szépítő hatás

Az infrasugarakkal hatékonyan kezelhető a narancsbőr, illetve különböző kiütések, pattanások ellen is nagy segítség lehet.

Edzés utáni levezetés


Kiválóan ellazítja a keményen megdolgoztatott izmokat, így könnyebben megelőzhetőek a sportsérülések.

Vérnyomáscsökkentés


Az infrasugarak képesek csökkenteni a szisztolés, és diasztolés vérnyomás értéket azáltal, hogy a megnövekedett szívritmus hatására felgyorsul a véráramlás, melynek hatására csökken a vérnyomás, javul a keringés.

Az oktatónál, vagy a Fitroom Stúdión keresztül.

Bejelentkezés – lemondás

Magánóra esetén az óra időpontja előtt 24 órával lehet legkésőbb lemondani az órát, egyéb esetben az óra díja a vendéget terheli.

Küldj egy email-t

Válaszolni fogunk a lehető leghamarabb

Nyitva 07:30 - 19:30

Hétfőtől péntekig szívesen látunk bármikor!

Élj egészségesebben a FitRoom Stúdió segítségével

Mindenben támogatunk a változáshoz