Mozdulj ki, gyere be!
Mozdulj ki, gyere be!

Személyi edzés

Állapotfelméréssel kezdünk, majd ezt követően megírunk Neked egy változatos, 100%-osan személyre szabott edzéstervet.

Bozsik Ildikó

Személyi edző
Preventív gerinctréner
Rehabilitációs edző

Rólam
Raj Regina

Személyi edző
Gerinctorna
Pilates

Rólam
Dr. Véber Judit - Személyi edző - Korrektív sportrehabilitációs tréner - Svédmasszőr
Dr. Véber Judit

Személyi edző
Korrektív sportrehabilitációs tréner
Svédmasszőr

Rólam

Személyi edzés

Ha korábban soha nem sportoltál. Ha korábban sportoltál már, de valami miatt abba kellett hagynod. Profiknak a folyamatos fejlődésért.

Személyi edzés előnyei:

Folyamatos kapcsolat a személyi edző és vendégeik között
Egyedi igények alapján összeállított edzésprogram
60 perc, ami csak rólad és a céljaidról szól
A változatos eszközök miatt változatos gyakorlatokat ismerhetsz meg
Segítünk kitolni a saját korlátaidat
Figyelembe vesszük, ha esetleg egy edzésre rossz passzban, rossz kedvvel érkezel, így akár változtatunk is az előre eltervezett edzésen, hogy a legjobbat tudjuk belőled kihozni

Kinek ajánljuk a személyi edzést?

Kezdőknek

Ha korábban soha nem sportoltál, akkor mindenféleképpen szinte kötelezővé tennénk a személyi edzővel történő edzést, hiszen első körben a személyi edző segít neked elsajátítani az alapgyakorlatokat, amikre aztán később építkezve tudunk haladni az általad meghatározott cél felé.

Újrakezdőknek

Ha korábban sportoltál már, de valami miatt abba kellett hagynod, akkor is ideális választás lehet a személyi edzés, hiszen bár a sportnak ez a területe is olyan, mint a biciklizés, elfelejteni nem lehet, csupán kijönni a gyakorlatból, éppen ezért a helyes kivitelezésre odafigyelve a személyi edző nagyon sokat tud neked segíteni. A folyamatos motiválással, és utánkövetéssel biztosítunk róla, hogy nálunk jókedvvel és folyamatos lendülettel fogsz tudni dolgozni.

Haladóknak

Legnagyobb sportolóinknak is van edzője, hiszen ott már nem feltétlenül a gyakorlatok helyes kivitelezésének tanítása lesz a szempont, hanem a változatosság és a folyamatos, fokozódó terhelés, amivel biztosan nem marad majd el a fejlődés.

Hogyan zajlik a személyi edzés?

Első alkalom

60-70 percet vesz igénybe
A találkozó első felében kitöltünk egy életmód tesztet, amelyből megismerhetjük az aktuális életmódodat, illetve azokat a területeket is átbeszéljük, amelyeken változtatni szeretnél
Megbeszéljük aktuális egészségügyi állapotodat (korábbi sérüléseidet, betegségeidet – ha van ilyen)
Megbeszéljük a hosszú- és rövidtávú céljaidat az edzéssel kapcsolatban.
Váltócipőt és ruhát húzol, majd a korábban megbeszélt információk tekintetében egy fizikai állapotfelmérést is elvégzünk. – Ez mindenki esetében más gyakorlatokat tartalmaz, így ne aggódj, már a felmérés is a Te szintednek lesz megfelelő.
A személyi edzés első alkalmának végén a megbeszéltek tükrében ajánlunk Neked egy bérletkonstrukciót. Erről itt tudsz tájékozódni.

Egyedi esetekben pl.: összetett sportsérülés után, vagy egy egészségügyi probléma esetén, amit jobban át kell beszélni előfordulhat, hogy a fizikai állapotfelmérés a második alkalomra csúszik át. Ez kizárólag a Te érdeked, hogy minél jobban meg tudjunk ismerni és biztonságosan tudjuk megkezdeni a személyi edzést.

Személyi edzés a gyakorlatban:

Elkezdődik a személyi edzésnek azon fajta munkája, ahol már magadon is érezni fogod a változást, ahol megismered a különböző edzésformákat, eszközöket
Mivel folyamatos kapcsolatban vagyunk, így maximálisan fogjuk tudni követni a tapasztalataidat, érzéseidet az edzéssel kapcsolatban, így még jobban az igényeidhez fogjuk tudni szabni a személyi edzést
És garantáljuk, hogy nem lesz két egyforma személyi edzésed

Az oktatónál, vagy a Fitroom Stúdión keresztül.

Bejelentkezés – lemondás

Magánóra esetén az óra időpontja előtt 24 órával lehet legkésőbb lemondani az órát, egyéb esetben az óra díja a vendéget terheli.

Küldj egy email-t

Válaszolni fogunk a lehető leghamarabb

Nyitva 07:30 - 19:30

Hétfőtől péntekig szívesen látunk bármikor!

Élj egészségesebben a FitRoom Stúdió segítségével

Mindenben támogatunk a változáshoz