Mozdulj ki, gyere be!
Mozdulj ki, gyere be!

Táplálkozási tanácsadás

Miért éppen dietetikus? Kinek ajánljuk, és hogyan zajlik egy táplálkozási tanácsadás?

Nagy Eszter Anna

Holisztikus dietetikus

Rólam

Táplálkozási tanácsadás

Miért éppen dietetikus?

A dietetikus felsőfokú (Bsc) végzettséggel rendelkező szakember, aki egészségtudományi karon 4 éves képzésen szerzi meg a diplomáját.
A képzés részei a több féléven át tanult anatómia, élettan-kórélettan, illetve belgyógyászat tárgyak, ezekre épülnek a táplálkozással kapcsolatos ismeretek, így biztos, hogy ha dietetikus ad Neked táplálkozási tanácsot, akkor tisztában van a tested működésével, az élettani folyamatokkal, és tudja, hogyan tudod a megfelelő táplálkozással a lehető legtöbbet kihozni magadból, vagy épp kordában tartani egy betegséget.

Kinek ajánljuk a táplálkozási tanácsadást?

A rövid válasz az, hogy bárkinek. Dietetikusként nem csak a különböző betegségek diétáiban, vagy fogyásban és hízásban tudunk segíteni.
Nincs semmilyen betegséged, csak érdekel az egészséges táplálkozás? Keress egy dietetikust!
Sportolsz és szeretnéd az edzésed megtámogatni a megfelelő táplálkozással? Irány a dietetikus!
Gyermeked van és szeretnéd egészséges táplálkozásra nevelni? A dietetikus ebben is tud segíteni Neked!

Hogyan zajlik egy táplálkozási tanácsadás?

Anamnézislap kitöltése

A tanácsadás előtt online kitöltesz egy anamnézislapot, amiben a céljaidra és a jelenlegi táplálkozási szokásaidra kérdezünk rá, illetve arra, van-e most bármilyen táplálkozással kapcsolatos panaszod, esetleg olyan betegséged, ami külön diétát igényel. Ez azért kell, hogy a tanácsadás során kifejezetten személyre szabott tippeket tudjunk adni Neked.

Testösszetétel-mérést végzünk

Igény esetén testösszetétel-mérést végzünk, hogy lássuk, honnan indulunk.

Megtartjuk a jó szokásokat, a rosszakat pedig segítünk kijavítani

Átbeszéljük, hogy a jelenlegi táplálkozási szokásaid mennyire segítik a célod elérését, megtartjuk a jó szokásokat, a rosszakat pedig segítünk kijavítani.

Személyre szabott tanácsok

Személyre szabott tanácsokat adunk a mindennapi étkezések megtervezéséhez, az ételek elkészítéséhez.

Kontroll táplálkozási tanácsadás

Ha folyamatos támogatásra van szükséged, jelentkezhetsz kontroll táplálkozási tanácsadásra, ahol nyomon tudjuk követni a változásokat a testösszetételedben és a táplálkozásodban, és kivédhetünk minden időközben felmerülő problémát.

Mi történik egy életmódváltó program során?

Az életmódváltó programok három fő részből állnak: táplálkozási tanácsadás, az étkezések átbeszélése receptötletekkel és közös főzés a FitRoom konyhasarkában.
Lehetőséged van 4, 8 vagy 12 alkalmas életmódváltó programra is jelentkezni hozzánk, ahol minden oldalról körbejárjuk a táplálkozásod, ráadásul közös főzések során új ételeket próbálhatsz ki, vagy megtanulhatod a diétádnak megfelelően elkészíteni régi kedvenceidet.
A programok menetét a Te igényeidre szabjuk, ha szeretnél egy témával külön foglalkozni, akkor lehetőség van arra is, hogy egy egész szekciót szenteljünk neki tanácsadással, receptekkel és főzéssel együtt.

Az oktatónál, vagy a Fitroom Stúdión keresztül.

Bejelentkezés – lemondás

Magánóra esetén az óra időpontja előtt 24 órával lehet legkésőbb lemondani az órát, egyéb esetben az óra díja a vendéget terheli.

Küldj egy email-t

Válaszolni fogunk a lehető leghamarabb

Nyitva 07:30 - 19:30

Hétfőtől péntekig szívesen látunk bármikor!

Élj egészségesebben a FitRoom Stúdió segítségével

Mindenben támogatunk a változáshoz